Vesti

Treće obaveštenje:

Onlajn formular za prijavu je dostupan na sledećem linku:

ovde

 

Onlajn prijave su otvorene do utorka, 20.03.2018.

Proširili smo listu sponzora našeg takmičenja sa sledećim sponzorima:  Aeropoxy model aircraft kits, Italeri i Aradia Miniatures. Želeli bismo da im se zahvalimo što su odlučili da nas sponzorišu i podrže naše takmičenje.


Takođe, ove godine će biti i predstavljanje Vojske Srbije na našem takmičenju. Pripadnici Prve brigade Kopnene Vojske će predstaviti opremu izviđača, kao i opremu za preživljavanje u prirodi, dok će pripadnici Rečne Flotile predstaviti opremu ronioca diverzanta. Njihovi prikazi će trajati od 8 do 16h.

Takođe će biti prikazana i izložba poručnika fregate Dragana Spasojevića “Vek Rečne Flotile u Novom Sadu”.

Drugo obaveštenje:

Naša izložba je uvrštena u zvanični kalendar dešavanja Turističke organizacije Novog Sada:

Međunarodno maketarsko takmičenje Dunav 1255

Klikom na njihov logo se odlazi na njihov sajt gde se mogu naći informacije o smeštaju i restoranima u Novom Sadu.

Takođe, naši prijatelji iz Slovačke, Eastmodels.sk su odlučili da budu medijski partner takmičenja. Hvala vam  Eastmodels team!

I treća vest za ovo obaveštenje se tiče parkinga za one koji dolaze automobilima. U blizini takmičenja se nalazi parking gde je dnevna karta 95,00 RSD. Evo mape gde je praking i lokacija takmičenja:

Prvo obaveštenje:
Prvi sponzor našeg takmičenja je naš dugogodišnji partner, ruska kompanija Zvezda. Želeli bismo da im se zahvalimo na neprekidnoj podršci našem takmičenju i saradnji sa našim klubom.